Cine suntem?

Am ales sa oferim servicii de mentenanta pentru firme, asociatii de locatari si persoane private deoarece (desi nepromovata in Romania) mentenanta preventiva este necesara oricarui sistem supus trecerii timpului si uzurii.
Mentenanta previne o situatie de defect, iar prin situatie de defect ne referim la intreruperea sau deteriorarea capacitatii unui sistem de a asigura o functie ceruta in conditiile de functionare specificate.
Procesul de detectie si diagnoza defectelor presupune accesul la sistem, pentru a verifica anumite marimi sau parametri semnificativi ce dau in orice moment informatii asupra starii intregului sistem.
Pentru elaborarea unui asa sistem se gandesc si se dezvolta componentele de baza care se integreaza prin interconexiuni de tip standard. La randul sau, acest sistem poate fi componenta unui alt sistem.

Numim MENTENANTA, un ansamblu de activitati tehnico-organizatorice care au ca scop mentinerea in stare de functionare, intretinerea si reparatia sistemelor fie ele sisteme de instalatii electrice, sisteme de instalatii sanitare, sisteme de instalatii termice sau alte sisteme industriale.
Cititi despre mentenanta aici

Angajare

Ca angajat al SUD BUILDING TRUST veti lucra intr-un colectiv de oameni cu abilitati de exceptie. Va vom invata si incuraja sa credeti in capacitatea dumneavoastra de performanta. Va vom sprijini si va vom ajuta la dezvoltarea profesionala si personala.

 

Daca sunteti interesati, va rugam sa ne trimiteti CV-ul la adresa de mail din sectiunea contact.

Citate

Nu ar trebui sa ne uitam la frumusetea unei cladiri; ci la constructia fundatiei sale, care va rezista testului timpului.

David Allan Coe

Muzician